Global Text översättningsbyrå

Global Text är en översättningsbyrå som erbjuder språktjänster med fokus på dig som kund. Under snart tio år har vi varit en uppskattad samarbetspartner och hjälpt företag och institutioner med språktjänster. Det som kännetecknar oss som översättningsbyrå är framförallt vårt starka kundfokus i kombination med höga kvalitetskrav.

Våra tjänster

Oavsett om din översättning gäller tekniska manualer, juridiska dokument, företagets årsredovisning eller en medicinsk översättning så kan vi hjälpa dig. Vår affärsidé som översättningsbyrå är att på ett effektivt sätt erbjuda översättningstjänster med fokus på personlig service och kvalitet.

Tillsammans med marknadens mest kompetenta översättare och kostnadsbesparande lösningar kan vi erbjuda språktjänster med högsta möjliga service, samtidigt som vi arbetar för att spara pengar åt våra kunder.
Läs mer

Kvalitet

Fokuserar vi på att hålla hög kvalitet i alla delar av översättningsprocessen, från projektledning, översättning, granskning till leverans.

Leverans

Vi har som mål att inom samtliga våra uppdrag hålla bästa möjliga leveranstid och att leverera i format som sparar tid åt våra kunder.

Kompetens

Som översättningsbyrå kräver att vi alltid ligger steget före. Vi jobbar enbart med branschens mest kompetenta projektledare, översättare och språkgranskare.

Sekretess

Vi behandlar alla våra kunders uppdrag och dokument med höga krav på säkerhet och sekretess.