Begär en offert
Vi analyserar
Du får en gratis offert

Industri/Maskin

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning och lokalisering av teknisk dokumentation. Vi hjälper företag att nå nya marknader genom kvalitetssäkrade och effektiva översättningslösningar med kundens behov som utgångspunkt. Vi översätter utbildningsmaterial, handböcker, produktspecifikationer och driftinstruktioner.

 

  • Tekniska manualer
  • Produktbeskrivningar
  • Arbetsbeskrivningar
  • Produktbroschyrer

Våra översättare kan tillverkningsindustrin

Global Text väljer alltid omsorgsfullt ut lämplig översättare till varje uppdrag. För tekniska översättningar ställer vi krav på att våra översättare har den språkliga kompetensen och erfarenhet som krävs inom det specifika fackområdet.

Kostnadseffektiva lösningar

Våra översättningsverktyg gör att vi som översättningsbyrå kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar som spar både tid och pengar. Eftersom vi arbetar med effektiva verktyg kan vi också garantera att översättningarna följer samma terminologi som tidigare och språkbruket blir konsekvent.

Liksom våra kunder värdesätter vi en kostnadsmedvetenhet, utan att för den delen tumma på vare sig kvalitet eller service.

Flexibla leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare hos Global Text erbjuder vi korta leveranstider och möter våra kunders krav på kvalitet.

Vi hjälper dagligen företag inom läkemedelsindustrin med översättning av texter till många olika europeiska språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska och ryska.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.