Begär en offert
Vi analyserar
Du får en gratis offert

Juridiska översättningar

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av avtal, domar, yttranden och andra juridiska dokument. Genom kvalitetssäkrade översättningar med kundens behov som utgångspunkt, hjälper vi idag många advokatbyråer med deras översättningsbehov.

  • Juridiska dokument
  • Avtal
  • Domar
  • Försäkring

Våra översättare kan juridik

Våra översättare har både utbildning och lång erfarenhet av juridiska översättningar och är väl insatta i språket som används i t.ex. lagstiftning, domar, försäkringar och avtal.

Vi hjälper dagligen advokatbyråer och andra företag med juridiska översättningar till många olika europeiska språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska och ryska.

Flexibla leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare hos Global Text erbjuder vi högkvalitativa översättningar med korta leveranstider.

Liksom våra kunder värdesätter vi en kostnadsmedvetenhet, utan att för den delen tumma på vare sig kvalitet, sekretess eller service.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.