Begär en offert
Vi analyserar
Du får en gratis offert

Marknad

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av att översätta marknadsinformation. Med kundens behov som utgångspunkt hjälper vi företag att nå nya marknader genom effektiva och kvalitetssäkrade översättningar. Tillsammans med specialiserade översättare och dedikerade projektledare ser till att textens ton och stil följer med i översättningen.

  • HR
  • Produktbeskrivningar
  • Presentationer
  • Rapporter

Översättningar med fokus på budskapet

Vi väljer alltid omsorgsfullt ut en lämplig översättare till varje uppdrag. När det gäller marknadsföringstexter är det viktigt att inte bara vara duktig på att översätta, utan att översättaren även kan behålla tonen, karaktären och budskapet i texten utifrån källtext och målgrupp.  Med tydliga instruktioner garanterar vi att budskapet går fram i översättningen.

Flexibla leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare hos Global Text erbjuder vi korta leveranstider och möter våra kunders krav på kvalitet.

Vi hjälper dagligen företag inom olika branscher med översättningar till många olika europeiska språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska och ryska.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.