Begär en offert
Vi analyserar
Du får en gratis offert

Medicinska översättningar

Global Text är en översättningsbyrå med lång erfarenhet av översättning av medicinsk texter. Med kundens behov som utgångspunkt hjälper vi kunder att nå nya marknader genom effektiva och kvalitetssäkrade översättningslösningar. Tillsammans med specialiserade översättare och dedikerade projektledare hjälper vi läkemedelsindustrin med översättning av bl.a. medicinsk utrustning och bipacksedlar.

  • Läkemedel
  • Bipacksedlar
  • Medicinska rapporter

Kostnadseffektiva lösningar

Våra översättningsverktyg gör att vi som översättningsbyrå kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar som spar både tid och pengar. Eftersom vi arbetar med effektiva verktyg kan vi också garantera att översättningarna följer samma terminologi som tidigare och att språkbruket blir konsekvent.

Flexibla leveranser

Tillsammans med ett team med översättare och en dedikerad projektledare hos Global Text erbjuder vi korta leveranstider med perfekt kvalitet.

Vi hjälper dagligen företag inom läkemedelsindustrin med översättning av texter till många olika europeiska språk, t.ex. engelska, svenska, norska, danska, finska, tyska och ryska.

Konfidentiell hantering

Som kund hos oss kan du vara trygg med hanteringen av era dokument. Sekretess är en självklarhet och vi tecknar sekretessavtal för uppdrag som kräver det.