Begär en offert
Vi analyserar
Du får en gratis offert

Våra kunder

Johnson & Johnsson är ett multinationellt företag som säljer hälsovårds- och sjukvårdsprodukter, och består av tre divisioner: Consumer Health Care, Pharmaceuticals och Medical Devices & Diagnostics.

Johnson & Johnson verkar i över 60 länder och anlitar Global Text som partner för deras översättningsbehov för norra Europa.

www.jnj.com

Franklin Templeton Investments är ett av världens största finanshus med över 879 miljarder USD i tillgångar och över 24 miljoner investerare världen över.

I Sverige erbjuder Franklin Templeton över 70 fonder med olika marknadsinriktningar, riskklasser och investeringsstrategier.

www.franklintempleton.se

Thomas Cook Group plc är en av de ledande internationella arrangörerna av semesterresor, skapad genom sammanslagningen av MyTravel Group plc och Thomas Cook AG i juni 2007.

Deras portfölj består av ledande varumärken bland annat Ving och Spies med flera över hela Europa och i Nordamerika. Varje år väljer över 23,6 miljoner kunder att resa med Thomas Cook Group plc.

www.thomascook.se

Nordia Law är en nordisk advokatbyrå med kontor i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Nordia specialiserar sig på affärsjuridik och jobbar med klienter inom de flesta branscher.

www.nordialaw.se

Flygresor är Sveriges största söktjänst för att jämföra pris på flygbiljetter till hela världen. En sökning på Flygresor.se visar resor från över 30 resebyråer och över 900 flygbolag.

Flygresor verkar på flera internationella marknader och anlitar Global Text som partner för deras översättningsbehov.

www.flygresor.se

Reuters är en internationell nyhetsbyrå med säte i London och levererar bland annat nyheter till TT. Reuters inriktar sig främst på ekonomiska nyheter, så som råvarupriser, valutakurser, räntor osv.

www.reuters.com

Säkerhets- och försvarsföretagen är en branschorganisation för företag inom säkerhets- och försvarsområdet med verksamhet i Sverige.

SOFF har idag 65 medlemsföretag varav cirka 50 är s.k. SME-företag (small and medium sized enterprises). Företagen har cirka 33 500 anställda och omsatte 55 miljarder 2011.

Eftersom SOFF verkar internationellt behöver man kommunicera med sina samarbetspartner och internationell press på olika språk. SOFF anlitar då Global Text för sitt översättningsbehov.

www.soff.se

Crossborder Communication arbetar med att identifiera affärsmöjligheterna i nya behov och konsumtionsmönster och hjälper sina kunder att nå ut med information till nya målgrupper.

Nämare 25% av invånarna i Sverige har någon form av invandrarbakgrund. Deras köpstyrka uppgår till närmare 220 miljarder kronor men kännedomen är låg kring företagens varumärken och utbud i Sverige.

När Crossborder behöver hjälp med översättning till de mest frekventa invandrarspråken av exempelvis information och trycksaker vänder de sig till Global Text.

www.crossborder.se

Itera Networks är en ledande leverantör av professionella konsult- och driftstjänster till små och medelstora företag.

Bolaget är sedan 1999 en del av Itera Consulting Group – noterat på Oslo-börsen. Totalt jobbar 450 personer i koncernen, varav 100 inom den nordiska driftorganisationen och av dessa 50 i Sverige. Iteras kunder är i huvudsak relativt teknikdrivna och det genomgående är att de är beroende av en driftsäker, effektiv och flexibelt IT-miljö.

Itera vänder sig till Global Text för översättning av bland annat interna och tekniska dokument.

www.iteranetworks.se

Sylog är ett oberoende konsultföretag specialiserade inom utveckling, test och integration av programvara och systemlösningar.

Sylog har även internationella projekt och anlitar då Global Text för översättning av avtalstexter och teknisk dokumentation.

www.sylog.se